Translate

vineri, 28 septembrie 2012

Oscar de la Renta -Essential Luxuries


Oscar de la Renta a lansat o colectie de lux -6 parfumuri fascinante,create de cunoscuta parfumiera Calice Becker.
Santo Domingo - poarta numele orasului in care s-a nascut Oscar de la Renta.Notele proaspete de mandarina, citrice si coriandru ,sunt imbratisate de caldura tabacului,patchouli si condimente.Este
o combinatie delicioasa,ce se gaseste in varianta Eau de parfum.
Granada           - inspirat din parfumul maiestuoaselor gradini din Alhambra ,Granada este un parfum romantic si feminin. Aroma  dulce a petalelor de iasomie in combinatie cu portocal amar,se imbina suav cu aroma de trandafir si bergamota.Se gaseste in varianta Eau de Parfum.
Oriental Lace    - un parfum oriental, indraznet,ce imbina aroma florilor hoya,cu miere,migdale,cacao,cuisoare si patchouli.Se gaseste in varianta Eau de Parfum.
Mi Corazon      - un buchet floral inconfundabil,cu note de ylag ylang,tuberoze si piersici.Se gaseste in varianta Eau de Parfum.
Sargasso          - inspirat de Marea Sargaselor,un parfum cu note verzi,combinate cu note de citrice, castravete si patchouli.Se gaseste in varianta Eau de Cologne.
Coralina           - un buchet floral,elegant si rafinat,cu note de mimoza,floare de orris si violeta,toate acestea invaluite de note proaspete de lemn verde.Se gaseste in varianta Eau de Parfum.
          Asteptam parerile si impresiile celor care poarta deja un parfum din aceasta colectie :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu